Отстъпление на армията Вагнер от Бахмут  ще доведе до това,

...
Отстъпление на армията Вагнер от Бахмут  ще доведе до това,
Коментари Харесай

Пригожин: Ако Вагнер отстъпи от Бахмут, фронтът се разпада - украниците ще излязат на руската граница

Отстъпление на армията " Вагнер " от Бахмут  ще докара до това, че фронтът ще се разпадне, ВСУ ще преминат в нахлуване и ще стигнат до границите на Руската федерация. Това съобщи във видеообръщение шефът на " вагнеровците " Евгений Пригожин, представен от Униан.

" Ако " Вагнер " в този момент се отдръпне (от Бахмут), то в историята се случва следната обстановка: ясно е, че фронтът ще се разпадне — ще се разпадне до съветските граници, може би даже и по-нататък. Изобщо обстановката няма да е розова за всички военизирани формирования, които пазят ползите на Русия. " – споделя още Пригожин.

Той счита, че при оттегляне на " вагнеровците " от Бахмут, ще се задейства " резултатът на пружината ". В резултат на това Въоръжените сили на Украйна ще могат да навлязат в територията на така наречен „ ЛНР ", да освободят Луганск и други обитаеми места.

По думите му, по-късно украинските бранители ще си върнат Крим и ще доближат територията на Русия. А управляващите на Руската федерация ще обвинят за неуспеха точно " Вагнер ". Според него, тъкмо затова съветското военно министерство не дава  боеприпаси на армията му.

Превод Faktor.bg

Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР